Βουτιά θανάτου για 37χρονη από την ταράτσα του σπιτιού της

Ακαριαίο θάνατο βρήκε χθες στις 2 το μεσημέρι η 37χρονη νοσηλεύτρια Κατερίνα Κουτσοβίτη που διέμενε στον τρίτο όροφο της Επισκόπου...
Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βουτιά θανάτου για 37χρονη από την ταράτσα του σπιτιού της

Ακαριαίο θάνατο βρήκε χθες στις 2 το μεσημέρι η 37χρονη νοσηλεύτρια Κατερίνα Κουτσοβίτη που διέμενε στον τρίτο όροφο της Επισκόπου Βρεσθένης 7 στη Σπάρτη, μετά από πτώση της από την ταράτσα της πολυκατοικίας.
Οι ένοικοι των γύρω διαμερισμάτων αντελήφθησαν το γεγονός όταν άκουσαν το χτύπο που προκάλεσε η πτώση της στον ακάλυπτο χώρο και ανάστατοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, η κοπέλα βρισκόταν στην ταράτσα για λίγη ώρα, αφού στο χώρο βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα, ενώ όπως όλα δείχνουν πήρε φόρα και βούτηξε στο κενό.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει του λόγους που οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στην απονενοημένη πράξη.
Η ίδια έμενε μαζί με μία από τις δύο αδερφές της. Όσοι γνώριζαν την 37χρονη μιλούν για ένα ευχάριστο άτομο, που αγαπούσε τη δουλειά του και προσέφερε απλόχερα αγάπη και συμπάθεια σε όσους την είχαν ανάγκη.
Το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης χαρακτηρίζει το γεγονός ως πτώση από ύψος και διενεργεί έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών του συμβάντος.

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti