Ο Μ. Αντωνάκος στις εκδηλώσεις ένωσης Ελαφονήσου με την Ελλάδα

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωση της Ελαφονήσου με την Ελλάδα, παραβρέθηκε ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και...
Τετάρτη, 14 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Μ. Αντωνάκος στις εκδηλώσεις ένωσης Ελαφονήσου με την Ελλάδα


Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωση της Ελαφονήσου με την Ελλάδα, παραβρέθηκε ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, κ. Μανώλης Αντωνάκος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας Ελαφονήσου κ. Χαράλαμπου Λιάρου και του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Για τα προβλήματα που αφορούν στο νομό Λακωνίας μίλησε ο κ. Αντωνάκος, πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, θέτοντάς τα υπόψη στα κυβερνητικά στελέχη που ήταν παρόντα. Συγκεκριμένα, ζήτησε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Κανελλόπουλο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ένταξη-χρηματοδότηση των αλιευτικών καταφυγίων, έργα απολύτως αναγκαία για τη στήριξη της αλιείας.
Τα προγράμματα της περιφέρειας που αφορούν στις υποδομές για την υγεία, τα λιμάνια και τους βιολογικούς καθαρισμούς συζήτησε με το γενικό γραμματέα περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη.
Τη σημασία των παρεμβάσεων αυτών υπογράμμισε ο ειδικός σύμβουλος του κ. Ρέππα, τονίζοντας ότι σε όλους αυτούς τους τομείς υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις. Ζήτησε δε την προσωπική παρέμβαση του περιφερειάρχη,  ώστε να διατεθούν οι ανάλογοι πόροι για ενίσχυση των κέντρων υγείας Νεαπόλεως και Γυθείου καθώς και των νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων. Παράλληλα, ζήτησε την άμεση ένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού Νεάπολης, ένα έργο απολύτως ώριμο, όπως σημείωσε, αλλά και την προώθηση των διαδικασιών για το βιολογικό καθαρισμό της Ελαφονήσου.
Ο κ. Αντωνάκος επεσήμανε σε δήλωσή του τη σημασία της παρουσίας των δύο κυβερνητικών στελεχών στην εκδήλωση, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «οι θυσίες των πολιτών της χώρας μας θα πιάσουν τόπο», ενώ ανέφερε ταυτόχρονα τη φράση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή ότι «Υπάρχει ελπίδα και η χώρα θα βγει από την κρίση».                                 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti