Ληστεία στο Δαφνί

Αυξάνονται τα κρούσματα εγκληματικότητας στη Λακωνία
Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εντείνεται μέρα με την ημέρα το κλίμα ανασφάλειας των πολιτών, όσο αυξάνονται τα κρούσματα εγκληματικότητας στο νομό μας.

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνει περιπτώσεις που ξεκινούν από τσαντάκηδες και καταλήγουν σε σπείρες καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών, κλοπές, ένοπλες ληστείες, οπλοστάσια, ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών, μέχρι και διάρρηξη αστυνομικού σταθμού.

Στη μακρά λίστα συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη κρούσμα που αφορά ληστεία στο Δαφνί του Δήμου Κροκεών.

Σύμφωνα με δήλωση γυναίκας, συνταξιούχου ΟΓΑ, στο Αστυνομικό Τμήμα Κροκεών, τέσσερις άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της, ενώ αυτή βρισκόταν μέσα. Την πόρτα εισόδου άνοιξε η ίδια στους δράστες, ακούγοντας τον θόρυβο που έκαναν στην προσπάθειά τους να την παραβιάσουν. Στη συνέχεια, ο ένα εξ αυτών, φορώντας κουκούλα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κοπίδι από κρουστικό μηχάνημα), εξανάγκασε τη γυναίκα να τους υποδείξει το σημείο όπου είχε τα χρήματα.

Οι άγνωστοι, αφού αφαίρεσαν το ποσό των 1.300 ευρώ, ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας και, φεύγοντας, πήραν μαζί τους ένα χρυσό γυναικείο βραχιόλι, ένα χρυσό ζεύγος σκουλαρίκια και τρόφιμα, συνολικής αξίας 500 ευρώ.
Οι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti