Παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων

Παρέμβαση Τατούλη για επιβολή προστίμων
Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων

Μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αφορούσε στην κατακύρωση προστίμου, σε γνωστή πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αργολίδα, για παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων, ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης επικοινώνησε άμεσα με την αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης με έγγραφό του, ζήτησε να ενημερωθεί τάχιστα για αυτήν την σημαντική εκκρεμότητα, δεδομένης μάλιστα της εκπνοής της προβλεπόμενης από το νόμο προθεσμίας, μέσα στα πλαίσια της οποίας θα όφειλε να έχει εκδοθεί σχετική απόφαση για την επιβολή προστίμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Τονίζοντας ότι οι παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων είναι μεγάλη πληγή για την πελοποννησιακή γεωργία και τους αγρότες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου κινείται-όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της- με ταχύτητα, αμεσότητα και αυστηρότητα για τον δραστικό περιορισμό του φαινομένου, προκειμένου να ενισχυθούν οι θεσμοί προστασίας των προϊόντων και των παραγωγών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος