«Μπούκαραν» σε σπίτι στην Τραπεζοντή

Η αναφορά πολίτη στον «ΛΤ»

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2023 09:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μπούκαραν» σε σπίτι στην Τραπεζοντή

Καταγγελία για διάρρηξη και κλοπή σε κατοικία στην Τραπεζοντή έφτασε στα γραφεία του  «Λακωνικού Τύπου».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται πολίτης, στις 31 Αυγούστου μεταξύ 8:30΄ και 9:00 μμ, σε διώροφο οίκημα στο χωριό της ΔΕ Φάριδος του Δ. Σπάρτης, ήχησε ο συναγερμός ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν από τον χώρο. Άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα και στη συνέχεια εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρα. Ψάχνοντας τη λεία τους στον χώρο, οι κακοποιοί βρήκαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, φο-μπιζού, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, καθώς και καλλυντικά και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν από τους ιδιοκτήτες, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας μετέβησαν στον χώρο, ξεκινώντας τις έρευνες προς αναζήτηση των ενόχων, αξιοποιώντας παράλληλα κάθε πιθανό στοιχείο που συνέλεξαν.

Κάτοικοι της Τραπεζοντής κι ευρύτερα της Φάριδος εμφανίζονται ανάστατοι και αγανακτισμένοι από τα κρούσματα παραβατικότητας που διαδραματίζονται ανά διαστήματα στον τόπο τους. Αξιώνουν τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για τον περιορισμό του φαινομένου, όπως ακόμα περισσότερη αστυνόμευση, αλλά κι επιβολή προβλεπόμενων και παραδειγματικών ποινών από τη Δικαιοσύνη σε υπαίτιους έκνομων ενεργειών.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti