Ποικίλες οι δράσεις της ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης

Και τον μήνα Μάιο

Πέμπτη, 04 Μάιος 2023 07:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποικίλες οι δράσεις της ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης

Τις δράσεις της για τον μήνα Μάιο, ανακοίνωσε η ενορία του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ναού, κάθε Δευτέρα και ώρα 6.30΄ μμ, μέχρι το τέλος του μήνα, θα τελείται η Ιερά Παράκληση στην Παναγία και στη συνέχεια το μυστήριο της εξομολόγησης.

Κάθε Τετάρτη και ώρα 6.30΄ μμ θα τελείται η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Σπυρίδωνα, ενώ θα ακολουθούν ομιλίες σχετικές με το θέμα «Ψυχολογικά προβλήματα και πνευματική ζωή».

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, η ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου οι πιστοί να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιο Όρος. 

Την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρες 10 πμ με 12 μμ, στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί η 5η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία, ενώ το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου θα τελεστεί δέηση στον ιερό ναό για τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις προαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του ναού 27310 22950.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti