Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης

Τετάρτη, 03 Μάιος 2023 08:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης

Το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 28/4 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α΄ τμήματος της Δ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, με τη συνοδεία της δασκάλας τους, κ. Αγγελικής Λερίκου και της δασκάλας τού τμήματος Ένταξης, κ. Γεωργίας Μπολοβιτιώτη.

Αρχικά, τα παιδιά είχαν μία σύντομη ενημέρωση για τη λειτουργία της εκκλησιαστικής βιβλιοθήκης και του ραδιοφωνικού σταθμού της ΙΜΜΣ, που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου. 

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το μουσείο, και ξεναγήθηκαν από τον επιμελητή του, κ. Δημήτριο Μπαγιώκο, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά εκκλησιαστικά κειμήλια και παράλληλα να γνωρίσουν διάφορες πτυχές της εκκλησιαστικής ιστορίας του τόπου.

Με την ολοκλήρωση της εποικοδομητικής επίσκεψης δόθηκε σε κάθε παιδί ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του μουσείου κι ένα DVD χριστιανικού περιεχομένου της ΙΜΜΣ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti