Με Τατούλη στη Μεσσηνία ο ιατρός Π. Γιαννόπουλος

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2023 12:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με Τατούλη στη Μεσσηνία ο ιατρός Π. Γιαννόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη θα είναι στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στη Μεσσηνία ο ιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Με ανακοίνωσή της η «Νέα Πελοπόννησος» «καλωσορίζει τον γιατρό – χειρουργό Παναγιώτη Γιαννόπουλο, έναν άνθρωπο με πλούσια κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική δράση, έναν αυτοδημιούργητο επιστήμονα και ανθρωπιστή λειτουργό και κυρίως έναν ενεργό πολίτη της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Ο Π. Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να συστρατευτώ με την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που έχει εκκινήσει. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ποδηγετείται κομματικά, αλλά επίσης και ότι η άσκηση πολιτικής δεν μπορεί να προκρίνει τα συμφέροντα των ιδιοτελών και όχι τους πολίτες και τον τόπο μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti