Στη Νεάπολη και τον Φεβρουάριο το Κέντρο Κοινότητας

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2023 08:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Νεάπολη και τον Φεβρουάριο το Κέντρο Κοινότητας

Στη Νεάπολη θα βρεθεί και τον Φεβρουάριο η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης και ειδικότερα κατά τις ημερομηνίες: 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23 Φεβρουαρίου.

Στη δομή μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής.

Η μονάδα λειτουργεί στα γραφεία του Δ. Μονεμβασίας στην περιοχή Πετονάκι της Νεάπολης (Ακτής Βοιών 4, κτίριο Λέκκα Τριαντάφυλλου).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti