Εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Αν. Μάνης ο Πέτρος Ανδρεάκος

Διεκδικεί ξανά την ψήφο των Μανιατών

Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2023 11:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Αν. Μάνης ο Πέτρος Ανδρεάκος

Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο συνδυασμός του εν ενεργεία δημάρχου Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρου Ανδρεάκου, ανακοίνωσε την «κάθοδό» του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου.

Ο Μανιάτικος Προοδευτικός Συνδυασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) με επικεφαλής τον Πέτρο Ανδρεάκο έχοντας στις αποσκευές του την εμπειρία όλων αυτών των ετών, «συνεχίζει το ταξίδι σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον όμορφο τόπο μας, τη Μάνη», σημειώνεται στην λιτή ανακοίνωση.

Ειδικότερα αναφέρει:
« Ο κύβος ερρίφθη! Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ν. Ανδρεάκος.
Προχωράμε για τον τόπο που θέλουμε! Για να δούμε να ολοκληρώνονται όσα αρχίσαμε! Μόνος αντίπαλος του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη! Έχοντας στις αποσκευές μας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και συνοδοιπόρους όλους εσάς, που επιθυμείτε όπως κι εμείς, την εξέλιξη, συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι μας σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον όμορφο τόπο μας, τη Μάνη!! Ξεκινάμε δυνατά, με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό τον έντιμο αγώνα για μια ξεκάθαρη μεγάλη νίκη! Μαζί πετύχαμε πολλά - Μαζί συνεχίζουμε!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti