Κήρυξη του Δ. Ευρώτα σε έκτακτη ανάγκη ζητεί η παράταξη Μαρουδά

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 12:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κήρυξη του Δ. Ευρώτα σε έκτακτη ανάγκη ζητεί η παράταξη Μαρουδά

Άμεση κήρυξη του Δήμου Ευρώτα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω των ζημιών και προβλημάτων που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αιτείται ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα», Γεώργιος Μαρουδάς.

 Όπως τονίζει σε δήλωσή του, «μετά την πρωτοφανή καταστροφή από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή του Δήμου Ευρώτα καλούμε το δήμαρχο:

α. Να ενεργοποιήσει άμεσα τα πρωτόκολλα που τεκμηριώνουν με στοιχεία ότι ο Δήμος Ευρώτα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ 4 του ν. 3013/2002

β. Άμεση πρόσκληση του ΕΛΓΑ για την πιστοποίηση των καταστροφών στο αγροτικό εισόδημα.

γ. Άμεση σύγκλιση Διαπαραταξιακής και δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα για ενημέρωση και περαιτέρω ενέργειες. Η δημοτική Παράταξη “Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα”  συμμετέχει ενεργά και θα δραστηριοποιηθεί όπου παραστεί ανάγκη δίπλα στους πληττόμενους συμπολίτες μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti