«Σκούπα» της ΕΛΑΣ με 45 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Οι 12 στη Λακωνία

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 12:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκούπα» της ΕΛΑΣ με 45 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκαν από τις 16 έως και τις 20 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 1.009 άτομα, εκ των οποίων 793 ήταν Έλληνες και 216 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 760 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 83 άτομα, από τα οποία 53 ήταν Έλληνες και 30 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 45 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 12 άτομα και ειδικότερα: Ένας Έλληνας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, δύο Έλληνες κι ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά (εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα), μία αλλοδαπή για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, δύο Έλληνες κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 247 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση που αφορά την αντικαπνιστική νομοθεσία, ενώ κατασχέθηκαν: ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων και μία μεταλλική ράβδος στην Αρκαδία, ένα κυνηγετικό όπλο, μαχαίρι με μήκος λάμας 8,5 εκατοστών, δύο  τσιγαριλίκια και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 15,81 γραμμαρίων στη Λακωνία, καθώς και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 13,3 γραμμαρίων στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti