Μοίρασε είδη κοινωνικού παντοπωλείου σε δικαιούχους ο Δ. Σπάρτης

Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2023 10:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μοίρασε είδη κοινωνικού παντοπωλείου σε δικαιούχους ο Δ. Σπάρτης

Μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης πραγματοποίησε στις 23 Δεκεμβρίου 2022, διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που τα μέλη τους είναι εγγεγραμμένοι ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με άψογο τρόπο και με τη τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Άξια λόγου υπήρξε η προθυμία των κοινωνικών φορέων του δήμου μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας, να αποδείξουμε έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλοβοήθεια προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, συνδράμοντας έτσι με τον τρόπο μας στο στρώσιμο του γιορτινού τραπεζιού», ανέφερε ο Δ. Σπάρτης, που απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Σύλλογο «Θυγατέρες της Πηνελόπης Σπάρτης», στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης και προς επιχειρήσεις της Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti