«Ποδαρικό» με νέα δάπεδα στο Νοσοκομείο Μολάων

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2023 12:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ποδαρικό» με νέα δάπεδα στο Νοσοκομείο Μολάων

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του Νοσοκομείου Μολάων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των δαπέδων στο ισόγειο της μονάδας. Η αντικατάσταση των πατωμάτων, με νέα ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση, έρχεται να διευθετήσει ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της νοσηλευτικής μονάδας.

«Τα δάπεδα του νοσοκομείου -λόγω της συνεχούς και βαριάς χρήσης για περισσότερο από 20 χρόνια- έφεραν σημαντικές φθορές που τα καθιστούσαν μη λειτουργικά, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στοιχειώδεις απαιτήσεις ενός νοσοκομείου», εξήγησε ο διοικητής της ΝΜ Μολάων, Κωνσταντίνος Κορωνιός και πρόσθεσε: «Η αντικατάσταση των δαπέδων αποτέλεσε ένα σύνθετο έργο, καθώς πραγματοποιήθηκε με το νοσοκομείο σε πλήρη λειτουργία, σύμφωνα με ένα “σφιχτό” χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονηθεί σε συνεργασία με την Τεχνική και Διοικητική Υπηρεσία του νοσοκομείου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti