Σύγχρονο ασθενοφόρο στον στόλο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Με δωρεά της Μ. Ιατρίδου-Καραγιαννάκου

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2023 13:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύγχρονο ασθενοφόρο στον στόλο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Με ένα τελευταίας γενιάς, πλήρως εξοπλισμένο, ασθενοφόρο όχημα ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, χάρη σε πρωτοβουλία και δωρεά της κ. Μαρίας Ιατρίδου-Καραγιαννάκου.

Σε γραπτή δήλωσή της η δωρήτρια επεσήμανε ότι «είμαι ευτυχής που οι διαδικασίες που εκκίνησα μήνες πριν για τη δωρεά ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος μάρκας “MERCEDES - BENZ SPRINTER 315/33’” προς το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας - Ν.Μ. Σπάρτης, ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες του έτους 2022».

Όπως γνωστοποίησε η κ. Ιατρίδου-Καραγιαννάκου, «η συγκεκριμένη δωρεά έγινε εις μνήμην των πολυαγαπημένων μου αδερφών Παναγιώτη, Νικολάου και Ελένης Καραγιαννάκου, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους προσέφεραν στην τοπική κοινωνία της Λακωνίας».

Ακόμα, η ίδια ανέφερε: «Εύχομαι και ελπίζω ότι με το συγκεκριμένο όχημα θα διακομίζονται περιστατικά με ασφάλεια και ταχύτητα στο Νοσοκομείο μας και θα είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια των ιατρών, διασωστών και εν γένει του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, ώστε να πραγματοποιούν το δύσκολο και πολύτιμο έργο τους και να σώζουν ζωές.

Με τις θερμότερες ευχές μου για το Νέο Έτος», κατέληξε η κ. Μαρία Ιατρίδου-Καραγιαννάκου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti