
Στις 12, 16, 19, 26 και 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι επισκέψεις του Κέντρου Κοινότητας στη Νεάπολη του Δήμου Μονεμβασίας. Η μονάδα λειτουργεί στα γραφεία του δήμου, στην Ακτή Βοιών 4 - περιοχή Πετονάκι (κτίριο Λέκκα Τριαντάφυλλου).
Στην κινητή μονάδα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα -οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους- (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών