Επιτυχημένη η επιμορφωτική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας

Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2023 12:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένη η επιμορφωτική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας

Άκρως επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή ήταν η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στη Σπάρτη.

Στην ημερίδα, που λαμβάνει μοριοδότηση  από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων παρακολούθησαν μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας αλλά και μέλη συλλόγων από άλλες περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου και μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους η γενική γραμματέας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), Μαρία Μενενάκου, ο α΄ αντιπρόεδρος  της ΕΟΟ, Νίκος Δέδες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος, Πέτρος Σπίνος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Αργυρώ Λαγούδη, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Τζίνα Θεοδωροπούλου, ο γενικός γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Θάνος Καράγεωργας και μέλη ΔΣ άλλων συλλόγων.

Αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Πειραιά
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μάλιστα, μεταφέρθηκε πρόταση αδελφοποίησης από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, η οποία έγινε αποδεκτή εκ μέρους της προέδρου του λακωνικού συλλόγου, Μαργαρίτας Σπυριδάκου. Η διαδικασία αδελφοποίησης θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια του Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου, που είναι η επόμενη μεγάλη δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους οδοντιατρικούς συλλόγους της Πελοποννήσου. Θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο στο Μυστρά και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Λάκωνα οδοντιάτρου, Νίκου Φουντά.

Η πρόεδρος και το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους «στα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή στην ημερίδα και στους επιστήμονες, κα Μαρία Μενενάκου, κ. Γιωργο Βαδιάκα, κ. Αλέξη Χαρίση, κα Ελεάνα Στουφή, κ. Θεόδωρο Λιλλή, κα Φλώρα Ζερβού και κ. Αλέξανδρο Χυτούδη, που την πλαισίωσαν για τις πραγματικά εμπεριστατωμένες και πλήρεις εισηγήσεις τους».

Τέλος, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας απευθύνει ευχαριστίες στην επιχείρηση-χορηγό της ημερίδας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti