Φάρμακο για την πίεση ανακαλεί ο ΕΟΦ

Λόγω λανθασμένου κωδικού

Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 08:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φάρμακο για την πίεση ανακαλεί ο ΕΟΦ

Στην ανάκληση παρτίδας του 2007 του φαρμακευτικού προϊόντος «Normolose TAB.50MG/TAB. BTx20 (Blister 2×10)» προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.

Ειδικότερα, η ανάκληση γίνεται καθώς δηλώθηκε εσφαλμένος κωδικός προϊόντος στην πλατφόρμα του ΕΟΦ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει -κατά το σκανάρισμα από τα φαρμακεία- αντιστοιχία της ταινίας γνησιότητας. Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η εν λόγω παρτίδα δεν φέρει κανένα ποιοτικό πρόβλημα.

«Η εταιρεία ADELCO-ΧΡΩΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Α.Ε. ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες του, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti