«Καθ’ οδόν» νέα έργα 1,5 εκ ευρώ στη Λακωνία

Οδικό δίκτυο, φωτισμός γηπέδων και συντήρηση ναού

Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2022 12:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καθ’ οδόν» νέα έργα 1,5 εκ ευρώ στη Λακωνία

Νέες προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.569.800 ευρώ για έργα στη Λακωνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Διοικητήριο Λακωνίας στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών & Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη- υπέγραψε με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης αναφορικά με: α) τη συντήρηση του οδικού δικτύου του δήμου, προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, β) τη συντήρηση του οδικού δικτύου Άρνας – Αγίου Νικολάου – Καστάνιας, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Υπέγραψε επίσης προγραμματική μεταξύ της Περιφέρειας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του δήμου, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ.

Εξάλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικείμενο τη συντήρηση του οδικού δικτύου του δήμου, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.

Ακόμα, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, για τη συντήρηση του ζωγραφικού διακόσμου του καθολικού της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου, με προϋπολογισμό 24.800 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti