Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο πρόεδρος των εν Αττική Γεωργιτσιάνων

Η πρόσκληση στο Γεωργίτσι

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 12:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο πρόεδρος των εν Αττική Γεωργιτσιάνων

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, Χρήστος Ηλ. Τσίχλης.

Η επαφή των δύο πλευρών στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Χρ. Τσίχλης παρέδωσε στην κ. Σακελλαροπούλου, δύο προσκλήσεις. Η μία αφορούσε επίσκεψη τής Προέδρου στο ορεινό Γεωργίτσι Λακωνίας -το οποίο δεν έχει επισκεφτεί ποτέ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας- ενώ η δεύτερη πρόσκληση προερχόταν εκ μέρους του Ιδρύματος Μπότσαρη, για επίσκεψη της Προέδρου στον ιστορικό Πύργο Μπότσαρη στη Ναύπακτο.

Ο Χρ. Τσίχλης ζήτησε επίσης να διαβιβαστούν χαιρετισμοί-ευχές στον σύντροφο της Προέδρου, ο οποίος είναι δικηγόρος Αθηνών και συνάδελφος του προέδρου του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti