Λάκωνες υποψήφιοι για το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 12:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες υποψήφιοι για το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων

Οι εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και στην πόλη της Σπάρτης θα λειτουργήσει εκλογικό τμήμα από τις 09:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΝΕ του ΤΕΕ Πελοποννήσου (Αγησιλάου και Λυκούργου).

«Το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων προσκαλεί όλους τους αρχιτέκτονες να λάβουν μαζικά μέρος στις εκλογές. Η μεγάλη συμμετοχή θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση του κλάδου και στην επίλυση των θεσμικών και επαγγελματικών προβλημάτων μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Από τον νομό Λακωνίας, υποψήφιοι είναι η κ. Σταματίνα Δουμάνη με την παράταξη «Ριζοσπαστική Συνεργασία Αρχιτεκτόνων» και ο κ. Σπύρος Τζινιέρης με την παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της εφορευτικής επιτροπής, κ. Γιώργο Γιαξόγλου, στο τηλέφωνο 6932290451.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti