Εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Μάνης

Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2022 10:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Μάνης

Τα ονομαστήριά του εόρτασε την Κυριακή 13/11 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης,  κ. Χρυσόστομος Γ΄, με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου στο Γύθειο.
Στο κήρυγμά του ο εορτάζων Μητροπολίτης μίλησε με θέμα «Ο Ιερός Χρυσόστομος, ως άγιος Ιεράρχης της αγάπης».

Μετά το πέρας της Λειτουργίας, στην οποία συμμετείχαν ιερείς της Μάνης, ο κ. Χρυσόστομος Γ΄ δέχθηκε τις ευχές των πιστών.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι βουλευτές Λακωνίας κκ Δαβάκης και Κρητικός, ο δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Ανδρεάκος, οι αντιδήμαρχοι κκ Δρακουλάκου και Κουμεντάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυροφώνη, ο ανώτατος διοικητής Φρουράς Λακωνίας, Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Πολίτης, ο διοικητής 2ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου, Αντισυνταγματάρχης κ. Κυριακός, ο διοικητής του ΑΤ Γυθείου, Αστυνόμος Α’ κ. Βασιλάκος και ο διοικητής της ΠΥ Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Γραφάκος. Ακόμη, παρέστησαν η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου κ. Γυπαράκη, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γυθείου κ. Βαΐτσης,  εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Τις θερμότερες ευχές για τα ονομαστήρια του εξέφρασε προς τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης ο δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής Αν. Μάνης ευχήθηκε στον Μητροπολίτη «σωματική και πνευματική υγεία, ώστε να συνεχίσει με αξιοσύνη το πολυσχιδές έργο του».

Με τη σειρά του ο «ΛΤ» εκφράζει στον Ιεράρχη ευχές για υγεία, μακροημέρευση και αξιοσύνη, ώστε να συνεχίζει να επιτελεί απρόσκοπτα το θεάρεστο έργο κι αποστολή του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti