Τα καπάκια «μεταμορφώθηκαν» σε εξοπλισμό για το Άσυλο Σπάρτης

Αξιέπαινη κίνηση του 1ου Γυμνασίου

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 14:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα καπάκια «μεταμορφώθηκαν» σε εξοπλισμό για το Άσυλο Σπάρτης

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο και ένα αερόστρωμα κατακλίσεων παρέλαβε την περασμένη Πέμπτη 22/9, το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης από τον Σύλλογο Παραπληγικών νομού Πέλλας.

Είναι το επιστέγασμα μια δεκαετούς προσπάθειας των μαθητών, των γονέων και των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Σπάρτης. Είναι επίσης η δικαίωση της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο σχολείο δεκάδες ιδιώτες, καταστήματα, οργανισμοί, δημόσιοι φορείς, σχολεία και σχολές του νομού οι οποίοι προσέφεραν τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο.

Το σχολείο «ευχαριστεί θερμότατα τον Σύλλογο Παραπληγικών νομού Πέλλας γιατί τήρησαν -και με το παραπάνω- τη δέσμευση τους. Ευχαριστούμε επίσης την τοπική μεταφορική εταιρεία “Ταΰγετος” γιατί μετέφεραν αφιλοκερδώς τα τσουβάλια με τα πλαστικά καπάκια όσες φορές χρειάστηκε».

Το αναπηρικό αμαξίδιο και το αερόστρωμα κατακλίσεων παρέδωσαν στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Αντωνία Χίου και ο καθηγητής Αγγλικών και υπεύθυνος της πρωτοβουλίας κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε πλαστικά καπάκια στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2731028679 (τηλέφωνο σχολείου) και 6936884723 (κινητό υπεύθυνου καθηγητή).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti