Σε κινητοποίηση στη Σπάρτη συμμετέχει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 12:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε κινητοποίηση στη Σπάρτη συμμετέχει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ

Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας την Πέμπτη 29/9 και ώρα 11:00 πμ έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Σπάρτη θα συμμετάσχει και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας.

Όπως αναφέρουν ο πρόεδρος σου σωματείου Βασίλης Σαραντόπουλος και ο γενικός γραμματέας Στάθης Σταθόπουλος, «ένα χρόνο πριν στις 29/9/21,  μαζικοί φορείς του νομού μας, είχαμε διοργανώσει ανάλογη κινητοποίηση στη ΔΕΗ για τις υπέρογκες αυξήσεις στην ενέργεια, τα τρόφιμα κλπ χωρίς να έχει μεσολαβήσει ακόμα ο πόλεμος ΝΑΤΟ, ΕΕ , Ρωσίας.

Είχαμε προειδοποιήσει  ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί πάρα πέρα για τα λαϊκά στρώματα.

Δυστυχώς και λόγω του πολέμου είμαστε σε χειρότερη κατάσταση!

Συνάδελφοι έχουμε την πείρα και πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα!»

Ακόμα, το σωματείο τονίζει: «Που πήγαν όλα αυτά που μας έλεγαν για ευημερία, ανάπτυξη για όλους, για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα;
• Αντί αυτού μας γυρίζουν στην πείνα και στα σκοτάδια, για τα υπερκερδη λιγων επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια στα τρόφιμα κλπ.
• Τώρα χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός!
• Είναι στο χέρι μας να αλλάξουν τα πράγματα!
• Δεν υπάρχουν σωτήρες, μόνο ο λαός ενωμένος  μπορεί να ανατρέψει τον μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας, ξεπερνώντας προκαταλήψεις και στερεότυπα!

Παραφράζοντας τον κ. Πέτσα που κυνικά μας είπε “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”, εμείς λέμε ότι είμαστε απροσάρμοστοι και αγωνιζόμαστε για να στείλουμε στον “Καιάδα”  αυτή την πολιτική που μας εξαθλιώνει».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti