Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Μαγούλα (ΦΩΤΟ)

Τρεις τραυματίες εκ των οποίων η μία πιο σοβαρά

Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 17:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Μαγούλα (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) επί της Εθνικής οδού Σπάρτης-Καλαμάτας στο ύψος της Μαγούλας, λίγα μέτρα πριν την έξοδο του χωριού (προς Τρύπη).

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση,  συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με σφοδρότητα μεταξύ τους μετά από στροφή. Συνέπεια ήταν ο τραυματισμός συνολικά τριών ανθρώπων που επέβαιναν στα αυτοκίνητα. Για τη  γυναίκα οδηγό του ενός οχήματος, μάλιστα, χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού της από την Πυροσβεστική και η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε σοβαρότερη. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες οι οποίες, σύμφωνα με την ενημέρωση από τις Αρχές, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Επί τόπου έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο Σπάρτης, χωρίς να γίνουν περισσότερα γνωστά για την εξέλιξη της υγείας τους.   

Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι την ώρα του ατυχήματος επικρατούσε βροχόπτωση και το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το τροχαίο προκλήθηκε όταν το ένα όχημα φέρεται να παρέκλινε της πορείας του και να συγκρούστηκε με το αντιθέτως κινούμενο ΙΧ.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δυνάμεις του Τμήματος  Τροχαίας Σπάρτης, τρία οχήματα κι επτά πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Για αρκετή ώρα η διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής οδού διεξαγόταν με δυσχέρεια, με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας να έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Τροχαίας Σπάρτης.

Προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού διενεργείται από την Τροχαία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti