Σε πρόγραμμα κατά των διακρίσεων η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών

5 νέοι θα συμμετάσχουν δωρεάν σε δράσεις στο Βέλγιο

Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 12:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε πρόγραμμα κατά των διακρίσεων η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών

Τη συμμετοχή της ως συνδιοργανωτής φορέας στο εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Tolerance+Movies» ανακοίνωσε η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, απευθυνόμενη σε νέους και νέες (18-29 ετών) της Σπάρτης και της υπόλοιπης Λακωνίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα ανταλλαγής νέων έχει ως στόχο την καλλιέργεια της ανεκτικότητας και την καταπολέμηση των κάθε είδους διακρίσεων, συνδυάζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία με τις ψηφιακές δεξιότητες.

Πέντε νέοι και νέες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Βέλγιο, στις αρχές Νοεμβρίου (1-9/11) με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Οι νέοι και οι νέες που θα επιλεγούν θα γνωρίσουν συνομήλικούς/ές τους από όλη την Ευρώπη, θα ανταλλάξουν ιδέες και τεχνογνωσία και θα φύγουν με τις «βαλίτσες» τους γεμάτες με αξέχαστες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις.

Τέλος, η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει τεθεί υπό την αιγίδα και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Erasmus Plus» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στο email της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Παρασκευή 14/10.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti