Στη ΓΣ της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε η ΟΕΒΕ Λακωνίας

Στο νέο ΔΣ της Συνομοσπονδίας ο Ι. Παναρίτης

Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 12:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη ΓΣ της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε η ΟΕΒΕ Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, η 52η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Λακωνίας εκπροσωπήθηκε στη συνέλευση με τους τρεις αντιπροσώπους της, Σωτήριο Ηλιόπουλο, Ιωάννη Παναρίτη και Σωτήριο Ροϊνό.

Τις εργασίες παρακολούθησαν εκπρόσωποι υπουργείων και πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων, οι οποίοι άκουσαν τα προβλήματα των Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΕΒΕ), όπως τα έθεσε στον απολογισμό δράσης η απελθούσα διοίκηση εν όψει της διαφαινόμενης επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και τον κόσμο.

Στο πλαίσιο των διεργασιών της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή  τιμητικών διακρίσεων σε απερχόμενα πλέον συνδικαλιστικά στελέχη του χώρου των ΕΒΕ. Από την Ομοσπονδία της Λακωνίας τιμήθηκε ο Νικόλαος Μάζης, τέως αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΛ και επί σειρά ετών πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λακωνίας.

Η παράταξη του προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργου Καββαθά,  συγκέντρωσε το 61% των ψήφων και 30 από τις 51 έδρες. Με την παράταξη Καββαθά  κατήλθε ως υποψήφιος και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λακωνίας, Ιωάννης Παναρίτης, ο οποίος  κι εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti