Έως τέλη Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του ΤΟΔΑ

«Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 12:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έως τέλη Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του ΤΟΔΑ

Σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών έχει προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη.

Το ΠΜΣ παρέχει τις ακόλουθες ειδικεύσεις: (α) Μάνατζμεντ  αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, (β) Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και (γ) Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο πρόγραμμα είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Τα μαθήματα διενεργούνται χρησιμοποιώντας τη δια ζώσης εκπαίδευση και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας έως και 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην ιστοσελίδα του ΤΟΔΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη γραμματείας του ΠΜΣ, Δρ. Άννα Κουρτεσοπούλου, κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 –13:00) στο τηλέφωνο 27310-89670, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της ιστοσελίδας http://pmssm.uop.gr/.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών