Εύσημα του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Λακωνίας στον Π. ΤζανάκοΠέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 08:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Λακωνίας στον Π. Τζανάκο

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ν. Λακωνίας «Ο Θρασύβουλος Στανίτσας» συγχαίρουν τον Παναγιώτη Τζανάκο, συνάδελφο Πρωτοψάλτη, για την απονομή του οφφικίου του Άρχοντος Μαΐστορος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Αναφέρει συγκεκριμένα εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου, ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος  Τσαγκαρούλης: «Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος του “Άρχοντος” δίδεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει και έχουν προσφέρει πολύτιμο έργο στον τομέα όπου εργάζονται.  

Ο “Άρχων Μαΐστωρ” Παναγιώτης Τζανάκος, έχει εργασθεί και έχει προσφέρει πάρα πολλά στη διάσωση και διάδοση της πατρώας Ελληνικής, Εκκλησιαστικής και Βυζαντινής μας Μουσικής. 

Επίσης πρέπει να τονίσουμε πως είναι ο δεύτερος κατά σειράν υπηρέτης του Ιερού Αναλογίου που τιμάται στον Νομό μας και ίσως ολοκλήρου της Πελοποννήσου από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, μετά από τον Άρχοντα Λαμπαδάριο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Πέτρο Πελοποννήσιο, που καταγόταν από την Αναβρυτή Λακωνίας.                   

Αγαπητέ συνάδελφε και φίλε Παναγιώτη, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, να ψάλλεις και να υμνείς το Θεό, έως υπάρχεις. Πάντα ΑΞΙΟΣ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti