«Γυαλί» η κοίτη του Ευρώτα στην περιοχή Σκάλας

Σάββατο, 06 Αύγουστος 2022 13:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Γυαλί» η κοίτη του Ευρώτα στην περιοχή Σκάλας

Σε εργασίες καθαρισμού στην κοίτη και τις όχθες του ποταμού Ευρώτα, στο ύψος της περιοχής της Σκάλας, προχώρησε τη Δευτέρα 1/8 η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ευρώτα.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου Γιώργος Γεωργόπουλος απένειμε τα εύσημα στους συντελεστές του εγχειρήματος, που σύμφωνα με τον ίδιο ολοκληρώθηκε εντός ολίγων ωρών.

«Πραγματικά η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Ευρώτα εργάστηκε σκληρά και μεθοδικά σε ένα δύσκολο κομμάτι δουλειάς που τους ανατέθηκε, πάντα από τον μάχιμο αντιδήμαρχο Δημήτριο Φιφλή.

Σαν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου οφείλω να ευχαριστήσω και να επικροτήσω άπαντες για την προσπάθεια αυτή», επεσήμανε ο κ. Γεωργόπουλος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών