Σε διαβούλευση το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Αν. Μάνης

Tzakas
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 11:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε διαβούλευση το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Αν. Μάνης

Δημοσιεύθηκε η φόρμα του ερωτηματολογίου διαβούλευσης που αφορά το «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Ανατολικής Μάνης».

Η διαδικασία συμμετοχής των πολιτών κρίνεται σημαντική και απαραίτητη, καθώς οι απαντήσεις, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια που θα δοθούν, θα καταγραφούν και θα μελετηθούν, ώστε να αξιοποιηθούν για την τελική διαμόρφωση της πρότασης χωροθέτησης των σημείων του σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που αφορούν στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Το πλάνο αφορά στη χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων στάθμευσης και επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων διαφόρων χρήσεων (επιβατηγά, τουριστικά λεωφορεία, οχήματα ΕΔΧ-ταξί, οχήματα για την εξυπηρέτηση τροφοδοσίας, οχήματα εξυπηρέτησης ΑμεΑ, οχήματα μικροκινητικότητας κ.α.), εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Οι δημότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο που θα βρουν στην ιστοσελίδα του δήμου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti