Στη Σπάρτη σήμερα ο Λάκωνας ιδρυτής της Cocomat

Tzakas

Για τον σχεδιασμό περιβαλλοντικών δράσεων

Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2022 10:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σπάρτη σήμερα ο Λάκωνας ιδρυτής της Cocomat

Στις εγκαταστάσεις της COCOMAT βρέθηκε και ξεναγήθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, προκειμένου να συναντηθεί με τον Λάκωνα ιδρυτή της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Παύλο Ευμορφίδη. Τους δυο τους συνδέει, μάλιστα, στενή φιλία.

Ο κ. Ευμορφίδης, είχε εκφράσει και στο πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον του να συνδράμει τις προσπάθειες του Δήμου Σπάρτης, αναφορικά με έργα που αφορούν στο περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Σήμερα Τετάρτη 12/1, ο κ. Ευμορφίδης θα επισκεφθεί την πόλη της Σπάρτης προκειμένου να συζητηθεί η συνδρομή του στις προσπάθειες του Δήμου Σπάρτης για δενδροφύτευση χέρσων περιοχών αλλά και η υλοποίηση επιπλέον περιβαλλοντικών δράσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti