Δώρα με αντίκρισμα στο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Σπάρτη

Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 16:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δώρα με αντίκρισμα στο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Σπάρτη

Ποιο είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα; Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να χαρίσει σε κάθε παιδί σε ανάγκη το πολυτιμότερο δώρο, το Χαμόγελό του.

Σε 25 χρόνια προσφοράς, το «Χαμόγελο του Παιδιού»  έχει υποστηρίξει 1.802.303 παιδιά και οικογένειες πανελλαδικά. «Για να συνεχίσουμε και φέτος τα Χριστούγεννα, χρειαζόμαστε την πολύτιμη υποστήριξή σας», αναφέρει ο οργανισμός.

Οι φίλοι του «Χαμόγελου» μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια και χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών, αλλά και πολλές ιδέες για τα χριστουγεννιάτικά τους δώρα μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του οργανισμού.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaars διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού, των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεων του και τη στήριξη των 349 παιδιών που σήμερα μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του. «Συμβάλλετε κι εσείς, χαρίζοντας στους αγαπημένους σας όμορφα δώρα με “αξία” και το πιο πλατύ Χαμόγελο στα Παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός. Χωρίς εσάς, τίποτα από όσα καταφέραμε δεν θα είχε γίνει εφικτό. Χωρίς εσάς δεν γίνεται», επισημαίνεται στο σχετικό κάλεσμα.

Στη Σπάρτη
Στη Σπάρτη, το bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα διεξαχθεί από 15 ως 17 Δεκεμβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης (Γκορτσολόγου 119), με ώρες λειτουργίας 10:00-14:00 και 17:00-21:00.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα χριστουγεννιάτικα είδη μέσα από το e-shop.

 Σημειώνεται ότι σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των φιλανθρωπικών αγορών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti