Συνεδριάζει το ΔΣ Σπάρτης για την ανάδειξη νέου προέδρου

Ο Σπ. Μοιράγιας αναλαμβάνει θέση αντιδημάρχου

Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει το ΔΣ Σπάρτης για την ανάδειξη νέου προέδρου

Με μοναδικό θέμα την «αποδοχή παραίτησης του κ. Σπυρίδωνος Μοιράγια από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή νέου προέδρου» θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μμ.

Για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αρχικά με τηλεδιάσκεψη για την αποδοχή της παραίτησης και την υποβολή υποψηφιοτήτων και στη συνέχεια με φυσική παρουσία για τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας.  Μετά την τηλεδιάσκεψη, οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να προσέλθουν στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο (κεντρική πλατεία Σπάρτης  -  αίθουσα συνεδριάσεων), για τη διαδικασία της ψηφοφορίας περί ώρα 8:00 μμ.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την αναδιάρθρωση στο διοικητικό σχήμα στο οποίο προχώρησε προ μηνός ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας, ο επικεφαλής του σώματος του συμβουλίου, Σπύρος Μοιράγιας, αναλαμβάνει από 7 Νοεμβρίου, καθήκοντα αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών Δόμησης. Στη θέση του στον προεδρικό θώκο του συμβουλίου, έχει προταθεί η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, Ελένη Δαράκη, η οποία θα καταστεί η πρώτη γυναίκα που θα παραλάβει τα ηνία του ΔΣ στην ιστορία του Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti