«Καμπάνα» σε καφετέρια για πελάτες δίχως πιστοποιητικά στην Καλαμάτα

Tzakas
Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 19:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καμπάνα» σε καφετέρια για πελάτες δίχως πιστοποιητικά στην Καλαμάτα

Πρόστιμο σε επιχείρηση καφέ-μπαρ της Καλαμάτας επιβλήθηκε από την Αστυνομία, καθώς στον εσωτερικό χώρο υπήρχαν πελάτες χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης κατά του κορωνοϊού. Ειδικότερα, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο κατάστημα το Σάββατο 23/10, διαπίστωσαν πως εξυπηρετούσε τρεις πελάτες που δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα (ψηφιακά ή εκτυπωμένα).

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 2.000 ευρώ στο κατάστημα και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης, στους τρεις πελάτες που δεν διέθεταν τα πιστοποιητικά, επιβλήθηκε στον καθένα πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάλογοι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας σε όλη την Πελοπόννησο, επομένως οφείλουν όλοι να συμμορφώνονται με τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Πολιτεία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών