Σε πρώτο πλάνο τοπικά θέματα της Λακωνίας

Στην συνάντηση Κρητικού με Πιερρακάκη και Λιβάνιο

Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 10:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε πρώτο πλάνο τοπικά θέματα της Λακωνίας

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Ειδικών Ψηφιακών Έργων και Κτηματολογίου Θεόδωρο Λιβάνιο, πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός συζήτησε με τους υπουργούς τοπικά θέματα της Λακωνίας και, ειδικότερα: 1) Τη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού στις Κροκεές, ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» από το Δήμο Ευρώτα. 2) Τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις Κροκεές και το Δαφνί. 3) Την αναβάθμιση των αγροτικών δρόμων της ευρύτερης περιοχής και το μεγάλο ζήτημα στην περιοχή Αφανιά – Κρεβατά Σκάλας, με τις δικαστικές κλήσεις που λαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ως εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών η κ. Αθηνά Χριστάκου, η οποία ενεχείρισε επιστολή της κοινότητας προς τον κ. Πιερρακάκη ενώ στη συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά και ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος. 

Ξεχωριστή επικοινωνία έγινε με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για τον συντονισμό των υπηρεσιών και την όσο καλύτερη ενημέρωση των πυροπλήκτων στην Ανατολική Μάνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti