Η Πελοπόννησος στην έκθεση «World Travel Market» του Λονδίνου

Tzakas
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 11:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Πελοπόννησος στην έκθεση «World Travel Market» του Λονδίνου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μετάσχει στην έκθεση «World Travel Market» (WTM) 2021, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το πρώτο τριήμερο του Νοεμβρίου.

Η Περιφέρεια, η οποία προωθεί ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος», θα έχει παρουσία στη «WTM 2021» με booth στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η έκθεση «World Travel Market» αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, αφού είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για επαγγελματικές συναντήσεις με buyers και για networking.

Στη διοργάνωση, που ξεκίνησε το 1980, η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες-προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα οι οποίοι δικτυώνονται με ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών