Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας

Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 12:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας

Τακτική συνεδρίαση του Δ. Μονεμβασίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 5:30΄ μμ. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Webex.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Συζήτηση για τη λήψη απόφασης που αφορά τη θαλάσσια διάβρωση στην ΤΚ Ξιφιά της Δ.Ε. Μονεμβασίας. Μετά από αίτημα της Παράταξης ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
- Παραχώρηση Δημοτικού κτηρίου στους κατοίκους της Τ.Κ. Κουπίων της Δ.Ε. Μολάων για χρήση σε διάφορες εκδηλώσεις.Μετά από αίτημα της Παράταξης ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
- «Περί αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2021, τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έργων». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης.
- «Περί αντικατάστασης μέλους του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαυρομιχάλης.
- «Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου (2 τακτικοί με τους αναπληρωτές τους) στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λακωνίας ΔΙΑΥΛΟΣ». Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.
- «Περί ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και καθορισμού μέχρι δύο φορέων παραγωγικών τάξεων, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν στην Επιτροπή». Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.
- «Περί ορισμού μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, Προέδρου και Αντιπροέδρου. Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.
- «Περί ορισμού μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Ρίτσος, Προέδρου και Αντιπροέδρου. Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.
- «Εξουσιοδότηση Δημάρχου/Αντιδημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου του έργου «Βελτίωση αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μονεμβασίας». Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti