Ξεκινά η λειτουργία ΚΔΑΠ στον Δήμο Αν. Μάνης

Θα στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Γυθείου

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 15:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκινά η λειτουργία ΚΔΑΠ στον Δήμο Αν. Μάνης

Την έναρξη λειτουργίας του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) γνωστοποίησε ο Οργανισμός Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής πολιτικής του δήμου.

Το ΚΔΑΠ, το οποίο θα στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Γυθείου, θα λειτουργεί καθημερινά  μετά το σχολικό ωράριο και θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 110 παιδιών.

Σκοπός της μονάδας είναι η δωρεάν δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μέσω εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού με την εφαρμογή σύγχρονων παιδαγωγικών πρακτικών και οργανωμένων εξατομικευμένων και ομαδικών δραστηριοτήτων, με στόχο την προαγωγή των δεξιοτήτων τους καθώς και υγιών προτύπων κοινωνικής ανάπτυξης και διαβίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ανατολικής Μάνης στο τηλέφωνο 2733021747.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών