Προσκυνηματική εκδρομή από τον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Σπάρτης

Στις 30 Οκτωβρίου

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 13:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσκυνηματική εκδρομή από τον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Σπάρτης

Τη διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης. Κύριοι προορισμοί της εξόρμησης θα είναι η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, που ίδρυσε ο Όσιος Λεόντιος ο Μονεμβασιώτης, ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένη) Αιγίου, η Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, το Πανελλήνιο Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής Αιγίου, ο Μητροπολιτικός ναός Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η παραλιακή Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου με το άγαλμα του φτερωτού αλόγου Πήγασου και η διώρυγα της Κορίνθου.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 30/10 μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης στις 7:30΄ πμ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους επικοινωνώντας με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιάννη Μητράκο στο τηλέφωνο 6974173163, ενώ ακολούθως θα πραγματοποιείται η καταβολή του χρηματικού ποσού του εισιτηρίου για να επισημοποιηθεί η συμμετοχή. Το κόστος ανέρχεται στα 15€ το άτομο.

Σημειώνεται πως δυνατότητα ακυρώσεων με επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου είναι δυνατή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 29/10, για να καλυφθούν οι κενές θέσεις από τη λίστα αναμονής που θα δημιουργηθεί.

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα κάνουν υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την παραμονή τους εντός του λεωφορείου. Οι εμβολιασμένοι θα φέρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους για την ελεύθερη είσοδό τους στα καταστήματα εστίασης και οι λοιποί τα αποτελέσματα τεστ ανίχνευσης, αν έχουν κάνει.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών