Πέντε προσλήψεις εποχικών στον Δήμο Αν. Μάνης

Tzakas

Έως 21/10 οι αιτήσεις

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε προσλήψεις εποχικών στον Δήμο Αν. Μάνης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων ειδικοτήτων βρεφονηπιοκόμων, μαγείρων και καθαριστών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του προχωρά ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 12 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.

Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση  Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου  Ανατολικής  Μάνης (Ελευθερολακώνων  1,  Τ.Κ. 23200, υπόψιν κ. Μαρίας Μπερζελέτου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης (www.anatolikimani.gov.gr), ενώ για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις έχουν την ευκαιρία να καλούν στο 27333 60344.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών