Κάλεσμα του ΕΟΣ Σπάρτης σε εθελοντές του για στήριξη του «Σπάρταθλον»

Τετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 15:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα του ΕΟΣ Σπάρτης σε εθελοντές του για στήριξη του «Σπάρταθλον»

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, όπως και κάθε χρόνο, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ)   Σπάρτης συμμετέχει στη διοργάνωση του «Σπάρταθλον» που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25/9.

Ο ΕΟΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν τη δράση αυτή με την εθελοντική συμμετοχή τους στις παρακάτω ειδικότερες δραστηριότητες:
α) υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα στους σταθμούς ελέγχου και υποστήριξης στο Αρτεμίσιο (Παρασκευή 24/9-Σάββατο 25/9)

β) καθαρισμός και σήμανση τμήματος της διαδρομής στο Αρτεμίσιο (Πέμπτη 23/9)

Σημειώνεται ότι, βάσει οδηγιών από το ΔΣ του «Σπάρταθλον», στους σταθμούς ελέγχου και υποστήριξης θα μετέχουν μόνο εμβολιασμένοι εθελοντές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Πουλοκέφαλο (τηλ. 6944713636).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών