Προσωπικές ευχαριστίες της Γ. Αγγελοπούλου στον Θ. Βερούτη

Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 17:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσωπικές ευχαριστίες της Γ. Αγγελοπούλου στον Θ. Βερούτη

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες της και τα εύσημα στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη απευθύνει η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για την υλοποίηση και λειτουργία της δομής διδασκαλίας υφαντικής τέχνης στο Γεράκι που εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18/7

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πίστεψε στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του τόπου και στήριξε έμπρακτα αυτή τη δυνατότητα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Αγγελοπούλου, ενώ μεταξύ άλλων εκφράζει την παρακάτω δέσμευση στον Θ. Βερούτη: «Είμαστε στο πλευρό σας, με την ευχή για καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Αντιπεριφερειάρχη, Αγαπητέ Θεόδωρε,

Ευχαριστώ θερμά, για τη συνάντηση στο ιστορικό Γεράκι Λακωνίας, στα εγκαίνια της Πειραματικής Δομής Διδασκαλίας της Υφαντικής Τέχνης, μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που συνεχίζει την παράδοση των περίφημων γερακίτικων κιλιμιών, ως όχημα ανάπτυξης, δημιουργικότητας και προόδου.

Σημαντική στιγμή για τον τόπο, διότι συνενώνει όλους τους διοικητικούς φορείς σε ένα κοινό σκοπό, με το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ευρώτα, να συνεργάζονται για την αναγέννηση της  λαϊκής  μας  παράδοσης, με πολλά οφέλη για την περιοχή και τους κατοίκους.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πίστεψε στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του τόπου και στήριξε έμπρακτα αυτή τη δυνατότητα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον.

Έχετε την τύχη, να ζείτε σε μια περιοχή της Πατρίδας μας, που συνδυάζει σπουδαία ιστορία, υψηλό φρόνημα, αντοχή και θέληση να προχωρήσει μπροστά, με δύναμη και αισιοδοξία.

Και γιορτάζει τα 200 χρόνια Ελλάδα με πολλές καινοτόμες πρωτοβουλίες και δράσεις, που τιμούν το παρελθόν, αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα στη ζωή των κατοίκων και στο αύριο του τόπου.

Είμαστε στο πλευρό σας, με την ευχή για καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
 
Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής “Ελλάδα 2021”»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti