Τεστ κορωνοϊού καθημερινά στους Μολάους

Εντατικοποίηση των εμβολιασμών ζητεί ο δήμαρχος Μονεμβασίας

Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 17:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τεστ κορωνοϊού καθημερινά στους Μολάους

Συνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν τεστ (rapid tests) από τον Δήμο Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μολάων για όλους τους πολίτες. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται στη Μαθητική Εστία Μολάων, καθημερινά έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου (εκτός Δευτέρας 26/7) από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί.

Τα αποτελέσματα θα καταχωρούνται στο σύστημα ΗΔΙΚΑ. Εάν το τεστ είναι αρνητικό, ο εξεταζόμενος θα μπορεί να εκτυπώνει το πιστοποιητικό ή, αντίστοιχα, εάν το αποτέλεσμα  είναι θετικό ο πολίτης θα υποβάλλεται σε νέα εξέταση με μοριακό τεστ.

«H μεγάλη συμμετοχή του κόσμου είναι απαραίτητη, διότι η πανδημία αναζωπυρώθηκε με αρκετά κρούσματα, τα οποία πρέπει να ανιχνευθούν, να ιχνηλατηθούν και να απομονωθούν για το απαραίτητο διάστημα, έτσι ώστε να μειωθεί η μετάδοση της νόσου», επισημαίνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης και προσθέτει: «Η αύξηση αυτή και ο κίνδυνος να χαθούν ζωές και η καλοκαιρινή περίοδος συνιστά ακόμη μια ισχυρή προειδοποίηση για την άμεση ανάγκη πραγματοποίησης των εμβολιασμών».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti