Διαδικτυακή παρουσίαση δράσης για τουριστικές επιχειρήσεις στην ΟΧΕ Μάνης

Δευτέρα, 14 Ιούνιος 2021 16:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακή παρουσίαση δράσης για τουριστικές επιχειρήσεις στην ΟΧΕ Μάνης

Ενημερωτική εκδήλωση, μέσω τηλεδιάσκεψης, για την παρουσίαση δράσεων διοργανώνει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (ΔΕΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/6 και ώρα 7:00 μμ θα αναπτυχθούν οι δράσεις:
• «Ενίσχυση της ίδρυσης/εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού εντός της περιοχής παρέμβασης της ΟΧΕ Μάνης»
• «Ενίσχυση της ίδρυσης/εκσυγχρονισμού μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς του τουρισμού, της αγροδιατροφής και της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή εντός της ΒΑΑ Καλαμάτας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Zoom. Σύνδεσμος (link) για τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland