Διαδικτυακό σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακό σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ

Ενημερωτικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, με τίτλο «Ψηφιακό Μάρκετινγκ/Digital Marketing» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ. Η δράση διοργανώνεται, καθώς το Επιμελητήριο αφουγκράζεται «τις ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου».

 Το σεμινάριο αποσκοπεί να προσφέρει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Θεματολογία σεμιναρίου:
1. Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
2. Google Ads: a. Search, b. Display, c. Remarketing, d. YouTube, e. Shopping, f. Smart
3. Programmatic Advertising
4. Social Media Marketing: a. Facebook, b. Instagram, c. LinkedIn
5. Search Engine Optimization: a. Onsite optimization, b. Offsite optimization
6. Email Marketing
7. Control: a. Google Analytics, b. Google Search Console

Το κόστος
και η δήλωση συμμετοχής
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6:00 μμ έως 9:00 μμ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους όταν συγκεντρωθούν οι αιτήσεις τους.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 21 ευρώ/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50 ευρώ.

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το 10,50 ευρώ/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να μας προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους -με τον ίδιο τρόπο- και  μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21 ευρώ.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν  στα τηλέφωνα 27330 22279 (εσωτ. 25 κ. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος Γιώργος).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland