Νεοκλής Κρητικός: «Ανεκτίμητη η προσφορά νοσηλευτών και νοσηλευτριών»

Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νεοκλής Κρητικός: «Ανεκτίμητη η προσφορά νοσηλευτών και νοσηλευτριών»

Μήνυμα του βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου. 

Ο κ. Κρητικός στο σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμά του ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που με δύναμη ψυχής έχουν ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο η πανδημία.
Αναλυτικά το μήνυμα του βουλευτή: 

«Στις 12 Μαΐου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού, για να υπενθυμίζει την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσηλευτών και νοσηλευτριών σε κάθε κοινωνία.
Η Νοσηλευτική εκτός από γνώσεις, απαιτεί αφοσίωση, καλοσύνη, συμπόνοια, κατανόηση και σεβασμό στον πάσχοντα. Τον τελευταίο χρόνο δε, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, απαιτήθηκαν και πολλά άλλα προσόντα, με πρώτιστο τη δύναμη ψυχής.

Εκτός από τα αυτονόητα ''ευχαριστώ'' και τα εγκάρδια ''μπράβο'' , οι νοσηλευτές μας χρειάζονται και την βελτίωση των εργασιακών τους συνθηκών και την αναβάθμισή τους.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί για την περαιτέρω ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ορθολογική κάλυψη κενών.

Προσωπικά είμαι δίπλα στο νοσηλευτικό προσωπικό, (οι νοσηλευτές  του Νομού μας το γνωρίζουν) έχω αναλάβει πρωτοβουλίες και καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των δομών της Λακωνίας.  Η στήριξη του έργου των νοσηλευτών, αλλά και γενικότερα του συστήματος υγείας, είναι  ευθύνη όλων μας!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland