Αυτοψία Δούκα σε έργα στον Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτοψία Δούκα σε έργα στον Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Επιθεώρηση σε σειρά εν εξελίξει έργων σε περιοχές του Δ. Σπάρτης πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας.

Ειδικότερα, προέβη σε αυτοψία στις εργασίες:
• Επισκευής και συντήρησης των σιντριβανιών στο πάρκο Γουδέ, στην πλατεία Σαϊνόπουλου και στο πάρκο Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου (πρώην πάρκο του OTE) στα οποία και αποκαταστάθηκε η λειτουργία τους.
• Επούλωσης λάκκων στη Σπάρτη και σε πολλές Τοπικές Κοινότητες.
• Οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Αφυσσού και εργασιών επιδιόρθωσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπου θα εγκατασταθεί το κέντρο του Mores Camp του «Spartan Race» από 4 έως 7 Νοεμβρίου.
• Οδοποιίας στην Ταϋγέτη για διευκόλυνση της προσβασιμότητας κυρίως κατά την αντιπυρική περίοδο.
• Την προετοιμασία της ανασκευής των τοίχων αντιστήριξης στους Γοράνους και τη Κουμουστά.
• Στον Μυστρά για τα έργα ύδρευσης της ΔΕΥΑΣ.

Επίσης, ο δήμαρχος Σπάρτης επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη για τις προγραμματικές συμφωνίες, τη συντήρηση της γέφυρας του Ευρώτα και την υποστήριξη του προγράμματος του Δήμου Σπάρτης για την ανάδειξη της πολιτιστικής εμβέλειας της Σπάρτης. Ακόμα, είχε συνάντηση εφ’ όλης της ύλης, με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου/Φάριδος κκ Πιερρουτσάκο και Καπετανάκο, αντίστοιχα και τους αντιδημάρχους κκ Κανακάκο και Καρλαύτη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland