Πασχαλινό μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Θ. Βερούτη

Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πασχαλινό μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Θ. Βερούτη

Το μήνυμά του ενόψει της Ανάστασης του Κυρίου και του Πάσχα απευθύνει στους Λάκωνες πολίτες ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης

«Φίλες και Φίλοι,

Το Πάσχα σε όλο τον κόσμο είναι εορτή νίκης και λύτρωσης από τα δεσμά του θανάτου, διάβασης από τον θάνατο στη ζωή, επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα.

Η κορύφωση του Θείου Δράματος και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, αυτό το Πάσχα, αναγγέλλουν το τέλος μιας σκληρής δοκιμασίας.

Ο αγώνας που όλοι δώσαμε και δίνουμε, οι προσωπικές μας μάχες, η συλλογική μας ευθύνη, η υπομονή και η εγκαρτέρηση, ανταμείβονται.

Η πανδημία υποχωρεί. Η ζωή και η χαρά νικούν.

Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για τον τόπο μας. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland