Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων σε δικαιούχους κοινωνικού παντοπωλείου

Από τον Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 15:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων σε δικαιούχους κοινωνικού παντοπωλείου

Σε συνέχεια της έμπρακτης συμπαράστασης και κοινωνικής προσφοράς του στους δημότες του, ο Δ. Σπάρτης πραγματοποίησε τη Μ. Δευτέρα (26/4) κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τη διαχείριση, τον συντονισμό και τη διανομή ανέλαβε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας και του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν προήλθαν από πόρους του Δήμου και διατέθηκαν δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος. Η διανομή έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Προτεραιότητα του Δήμου Σπάρτης αποτελεί η συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti